Krachtdieren

Wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk

Dieren staan dicht bij ons, verrijken ons leven, leren ons waardevolle lessen over trouw zijn aan je eigen natuur. Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Ieder mens heeft in zijn leven een of twee krachtdieren die resoneren met zijn zielsenergie. Ook kun je tijdelijk een krachtdier hebben, bijvoorbeeld in een moeilijke periode in je leven. Als je jouw krachtdieren kent en je ermee verbindt, begrijp je jezelf beter, herken je jouw positieve eigenschappen en valkuilen, weet je welke energie jou kan begeleiden en helen als je uit balans bent. Als je de krachtdieren van de mensen in je omgeving kent, kun je meer begrip en respect voor elkaar hebben.
Middels diepe spirituele verbindingen, meditatie en dream proving (slapen op een energetische dierremedie) heeft Petra Stam een uitgebreid en veelal vernieuwend beeld kunnen schetsen van 66 krachtdieren. Zij kreeg wijsheid uit het diercollectief, de essentie van de dierenergie alsook thema’s en dromen binnen en geeft die in dit boek door. Verder beschrijft ze de dieren en hun gedrag, vertelt ze over de mythen en tradities waarin ze een rol spelen en behandelt ze de kosmische varianten in de vorm van sterren(beelden) en –nevels. Door deze brede en diepgaande aanpak bevat dit boek een beschrijving van de essentie van de krachtdieren vanuit diverse lagen, waardoor je op verschillende niveaus verbinding met hen kunt maken.

21 x 23 cm, 312 pagina’s, full color

€32,50
 
Uitgekomen op 24 juni 2017 bij uitgever A3 boeken
ISBN: 978 94 91557 35 4

Bestellen

Bestellen zonder creditcard

Stap 1: Maak €36,- (€32,50 boek + €3,50 verzendkosten binnen NL) over op bank nr NL02RABO0376499311 t.n.v. P. Stam
BIC code: RABONL2U (alleen voor overschrijvingen buiten NL)
Zet bij de omschrijving: Krachtdieren en vermeld je naam en mailadres.
(Let op! Gebruik bij het invullen van het mailadres in plaats van @ de hoofdletters AT)

Stap 2: Vul het onderstaande controleformulier in. Dit formulier dient slechts als registratie en koppeling van namen en rekeningnummers.

Zodra de betaling binnen is, ontvang je een bevestiging en wordt het boek direct verzonden.

  Naam *
  Email *
  IBAN nr. *
  Adres *
  Postcode *
  Plaats *

  Opmerking(en)