ZWAAN

Zwaan is gracieus in uiterlijk en in beweging en wil zo ook graag gezien worden. Ze is mooi, zeggen anderen over haar. Maar haar buiten (uiterlijk) en haar binnen (gevoel) lijken tegenovergesteld te zijn aan elkaar. Ze houdt haar levensenergie in, voelt zich niet goed genoeg, durft haar plek nog niet in te nemen. De lat voor eigen normen en waarden ligt hoog, want ze wil het graag heel goed doen. Aan zichzelf voldoen is dan ook een hele klus. Het is een levensopgave om te leren zien dat ze goed genoeg is en haar eigen schoonheid bezit.

Advies:
Zie dat je goed, mooi, waardevol bent!
Transformeer wat jouw levensenergie beklemt – verwerk een verdriet, neem je ruimte in en straal!

“Ik leer je om jouw zuivere, prachtige zelf de ruimte te geven. Verwerk verdriet zodat je levensenergie vrij kan stromen en jij je in al je facetten kunt verbinden met het leven.”

Zwanen.png

De kaart (boven) komt uit mijn kaartendek ‘Krachtdieren – 66 boodschappen uit het dierenrijk‘ en de tekst komt uit mijn boek ‘Krachtdieren – wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk‘.